Referenties en aanbevelingen DCAT

Aanbevolen door longarts J. Westbroek!

“De persoonlijke luchtreiniger van DCAT wordt al jaren in onze studio gebruikt… Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. RCI-technologie die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur…”

Ervaring van onze klanten

Betreffende je luchtzuiveringsmachine FA 279 zijn wij zeer positief gestemd. Wij hebben 5 honden en daardoor ook redelijk wat stof. De “natte hondengeuren” zijn grotendeels verdwenen. De stofdeeltjes die je in de zonnestralen zag dwarrelen zijn geheel verdwenen. Betreffende verkoudheid- pollenallergie etc. wil ik opmerken dat simtonen hiervan veel sneller verdwijnen. Al met al een aanrader voor mens en dier.

Harry Duis von Damm

“De draagbare unit van DCAT wordt al jaren in onze studio gebruikt… Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. RCI-technologie (UVC-Licht) die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur…”

drs. J. Westbroek

Verschillende luchtzuivering producten geprobeerd in het verleden maar sinds ik de FA 279 gebruik, kan ik echt fijner leven in mijn huis met mijn astma. Grootste verschil denk ik dat dit product geen filters nodig heeft om de lucht te zuiveren waardoor de lucht echt schoon word.

Wim (Deventer)

Sinds een aantal weken heb ik de FA 50 op mijn slaapkamer staan. Werkt heerlijk. Ik word niet meer wakker met veel gesnotter, ik kan gelijk heerlijk vrij ademen, mijn voorraad zakdoeken kan de deur uit. Soms stopte het gesnotter na een uur soms hield het ook de hele dag aan waardoor ik weinig kon doen. Nu nergens meer last van, echt een aanrader bij allergie.

Annet Bosma

Deze bedrijven gebruiken onze actieve technologie

Menu