Referenties en aanbevelingen DCAT

Aanbevolen door longarts J. Westbroek!

“De persoonlijke luchtreiniger van DCAT wordt al jaren in onze studio gebruikt… Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. RCI-technologie die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur…”

Ervaring van onze klanten

Verschillende luchtzuivering producten geprobeerd in het verleden maar sinds ik de FA 279 gebruik, kan ik echt fijner leven in mijn huis met mijn astma. Grootste verschil denk ik dat dit product geen filters nodig heeft om de lucht te zuiveren waardoor de lucht echt schoon word.

Wim (Deventer)

“De draagbare unit van DCAT wordt al jaren in onze studio gebruikt… Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. RCI-technologie (UVC-Licht) die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur…”

drs. J. Westbroek

Met de FA 50 op mijn slaapkamer beleef ik heerlijke nachten en word ik uitgerust wakker. Door mijn hooikoorts was ik voorheen geregeld midden in de nacht wakker. Super blij mee. DCAT Bedankt.

Marjolein (Utrecht)

Sinds een aantal weken heb ik de FA 50 op mijn slaapkamer staan. Werkt heerlijk. Ik word niet meer wakker met veel gesnotter, ik kan gelijk heerlijk vrij ademen, mijn voorraad zakdoeken kan de deur uit. Soms stopte het gesnotter na een uur soms hield het ook de hele dag aan waardoor ik weinig kon doen. Nu nergens meer last van, echt een aanrader bij allergie.

Annet Bosma

Deze bedrijven gebruiken onze actieve technologie

Menu