DCAT Luchtreinigers Zakelijke Toepassingen

DCAT Plafondunit

De Plafondunit kan overal worden geïnstalleerd in verlaagd plafond direct door een bestaande tegel te vervangen, dicht bij de bron van vervuiling. Dankzij de innovatieve en de enige actieve Photocatalytic Oxidation (PCO) ter wereld, verwijderen we onaangename geuren, gevaarlijke virussen, bacteriën, schimmels en allergenen op natuurlijke wijze in de lucht en op oppervlakten.

DCAT BOX

Op zich zelf staande unit die eenvoudig te installeren is in koelingen, productie ruimtes, magazijnen etc. Door testen van  o.a. Nutrilab is bewezen dat verse vis in koelingen minimaal 4 dagen langer houdbaar blijft, met behoud van smaak. Daarnaast creëert deze luchtreiniger een gezonde leefomgeving voor uw personeel. Uw ziekteverzuim zal significant dalen! Behoeft weinig onderhoud.

Inbouw Serie

HVAC is geïnstalleerd in ventilatiekanalen om geuren, zichtbare luchtrook en microbiële populaties in de lucht en op oppervlakken aanzienlijk te verminderen. Het maakt gebruik van PCO-technologie , die bestaat uit ultraviolet licht en een fotokatalysatorlens, die een verbeterd katalytisch oxidatieproces creëert dat verschillende vriendelijke oxidanten bevat.

Calamiteiten

Als u een onaangename geur in uw bedrijf, huis of andere locatie heeft komen wij er aan en verwijderen we die geur in maximaal 3 dagen en blijft die onaangename geur ook weg.  Verschillende modellen kunt u hieronder vinden. verwijderd alle onaangename geuren. o.a.geuren van vis, riolering, ammoniak, rooklucht etc.

VRAGEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Voor de zakelijke producten maken wij graag een offerte op aanvraag voor u. Voor vragen kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen en ook voor het maken van een afspraak!

Luchtkanalen reinigen

Reiniging en desinfectie van ventilatie- en airconditioningkanalen.

 

Ventilatie- en airconditioninginstallaties zijn plaatsen waar onzuiverheden zoals bacteriën, schimmels, stof en vuil zich ophopen. Ze hebben een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van de lucht die mensen in kamers met airconditioning inademen. Met onze inbouw units geïnstalleerd in de luchtkanalen heeft u continu schone lucht in de ruimtes

Omdat we het grootste deel van de dag in gesloten ruimtes verblijven waar de luchtbron een ventilatiesysteem is, maken we onze gezondheid afhankelijk van de lucht die op deze manier aan ons wordt geleverd. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de ventilatiekanalen vrij zijn van factoren die een bedreiging voor onze gezondheid vormen.

Het verwijderen van onzuiverheden uit ventilatie kanalen heeft een aanzienlijke impact op onze gezondheid en moet met de grootste zorg worden uitgevoerd. Met schone lucht kunnen we aandoeningen zoals allergieën, oogirritatie, hoofdpijn, loopneus, vermoeidheid, misselijkheid voorkomen. Het is ook de moeite waard om de mogelijkheid van een infectie met Legionella-sticks te onthouden, die onder meer voorkomen in airconditioningssystemen en legionellose veroorzaken.

Menu