DCAT Luchtreinigers Zakelijke Toepassingen

DCAT Plafondunit

De Plafonunit kan worden geïnstalleerd in verlaagd plafond direct door een bestaande te vervangen, dicht bij de bron van vervuiling. Dankzij de innovatieve en de enige actieve RCI-technologie ter wereld, verwijderen we onaangename geuren, gevaarlijke virussen, lucht, schimmels en allergenen op natuurlijke wijze in de oppervlakten.

Maten: 60 x 60 x 12 cm (hxbxd) Gewicht: 7000 gram.

Kan worden aangesloten op een 240V wandcontactdoos. Verbruikt maximaal 20
watt per uur.

Gemakkelijk in te bouwen in een verlaagd plafond, stil, onderhoudsarm en gemakkelijk in gebruik voor onmiddellijke bescherming overal.

Eenvoudige bediening met een schakelaar van 24-7 zonder schakelaar. Geniet direct na installatie van schone frisse lucht.

DCAT BOX

Op zich zelf staande eenheid die eenvoudig te installeren is in koelingen, magazijnen enz. Reinigt de lucht en oppervlakten zonder gebruik van filters. Testen van o.a. Nutrilab is bewezen dat verse vis in koelingen minimaal 4 dagen langer houdbaar blijft met behouden van smaak. Tevens blijven groente, vlees en fruit langer houdbaar en mooier van kwaliteit. Daarnaast een natuurlijke leefomgeving voor uw personeel en klanten. Uw ziekteverzuim zal significant dalen! Behoeft weinig onderhoud.

Strak, modieus ontwerp. Maten: 40 x 26 x 42 cm (hxbxd) Gewicht: 5000 – 9000 gram.

Kan worden aangesloten op een 240V wandcontactdoos. Verbruikt maximaal 20 watt per uur.

Licht van gewicht, stil, onderhoudsarm en gemakkelijk in gebruik voor onmiddellijke bescherming overal.

Stand van hangend te gebruiken.

Inbouw Serie

Met onze inbouwunits opgesteld in het luchtkanaal worden bacteriën, virussen, schimmels, ziektekiemen en geuren, luchtrook geëlimineerd. Het maakt gebruik van RCI technologie, die bestaat uit ultraviolet licht en een fotokatalysatorlens, die een verbeterde katalytisch oxidatieproces kan gebruiken dat verschillende vriendelijke oxidanten bevat.                                       

Calamiteiten

Als u een onaangename geur in uw bedrijf, huis of andere locatie heeft komen wij er aan en verwijderen we die geur in maximaal 3 dagen en blijft die onaangename geur ook weg.  Verschillende modellen kunt u hieronder vinden. verwijderd alle onaangename geuren. o.a.geuren van vis, riolering, ammoniak, rooklucht etc.

VRAGEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Voor de zakelijke producten maken wij graag een offerte op aanvraag voor u. Voor vragen kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen en ook voor het maken van een afspraak!

Luchtkanalen reinigen

Reiniging en desinfectie van ventilatie- en airconditioningkanalen.

 

Ventilatie- en airconditioninginstallaties zijn plaatsen waar onzuiverheden zoals bacteriën, schimmels, stof en vuil zich ophopen. Ze hebben een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van de lucht die mensen in kamers met airconditioning inademen. Met onze inbouw units geïnstalleerd in de luchtkanalen heeft u continu schone lucht in de ruimtes

Omdat we het grootste deel van de dag in gesloten ruimtes verblijven waar de luchtbron een ventilatiesysteem is, maken we onze gezondheid afhankelijk van de lucht die op deze manier aan ons wordt geleverd. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de ventilatiekanalen vrij zijn van factoren die een bedreiging voor onze gezondheid vormen.

Het verwijderen van onzuiverheden uit ventilatie kanalen heeft een aanzienlijke impact op onze gezondheid en moet met de grootste zorg worden uitgevoerd. Met schone lucht kunnen we aandoeningen zoals allergieën, oogirritatie, hoofdpijn, loopneus, vermoeidheid, misselijkheid voorkomen. Het is ook de moeite waard om de mogelijkheid van een infectie met Legionella-sticks te onthouden, die onder meer voorkomen in airconditioningssystemen en legionellose veroorzaken.

Menu