DCAT Luchtreinigers Zakelijke Toepassingen

DCAT Plafondunit

Plafond unit DCAT

De DCAT Plafondunit kan eenvoudig worden geïnstalleerd.  Onze technologie werkt met je omgevingslucht om negatief geladen moleculen te genereren, zoals waterstofperoxide. Deze moleculen verlaten de unit , circuleren de kamer door de lucht en landen op alle oppervlakken. Tijdens dit proces zoeken deze negatief geladen moleculen actief naar positief geladen moleculen, zoals schimmels, bacteriën en virussen, om te neutraliseren door op moleculair niveau te doden. Eenmaal geneutraliseerd, keren ze terug naar waterstof en zuurstof.

DCAT BOX (Ductstation)

Langer houdbaar vis, vlees, groente en fruitteelt In koelingen. .Verwijderd o.a. H5N8, listeria bacterie, ammoniak.

Een eigen fotokatalytisch systeem dat een combinatie van zeer intensief Uvc licht en titanium gebruikt, plus drie extra zeldzame metalen gebonden in een hydrofiel basismateriaal. Resultaat: zeer effectief systeem om de lucht te zuiveren en het verminderen van microbiële verontreiniging op oppervlakken.

Induct Serie

DCAT Induct Serie

ActivePure-technologie (Uvc Lamp) bootst dezelfde, natuurlijke processen na die vervuiling binnen verminderen.. DCAT Inducts worden in elk HVAC-systeem geïnstalleerd. Ze werken door waterdamp (H 2 O) en zuurstof (O 2 ) uit onbehandelde lucht om te zetten in hydro-peroxiden en hydroxylen, waardoor geuren, schimmels, bacteriën, virussen, VOC’s enz. uit de lucht  en op oppervlakten worden verwijderd, waardoor een gezonder binnenklimaat ontstaat .

Calamiteiten

Als u een onaangename geur in uw bedrijf, huis of andere locatie heeft komen wij er aan en verwijderen we die geur in maximaal 3 dagen en blijft die onaangename geur ook weg.  Verschillende modellen kunt u hieronder vinden. verwijderd alle onaangename geuren. o.a.geuren van vis, riolering, ammoniak, rooklucht etc.

FA 360

Een zeer krachtig op zichzelf staand, en verplaatsbaar, luchtzuiveringssysteem met een dat onaangename geuren, allerlei zichtbare rook en stofdeeltjes uit de lucht verwijderd. De FA 360 kan zijn werk doen terwijl de mensen in het verblijf aanwezig kunnen zijn. Geschikt voor rookruimtes en calamiteiten

DCAT 50

De Induct 500 is ontworpen om te worden geïnstalleerd in het leidingwerk van een typische ingebouwde ventilator / eenheid voor verwarming / airconditioning. Juiste plaatsing: Induct 500 gaat na de ventilator in het kanaal.

VRAGEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Voor de zakelijke producten maken wij graag een offerte op aanvraag voor u. Voor vragen kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen en ook voor het maken van een afspraak!

 

Wat is RCI precies?

Te veel mensen denken nog steeds dat deze technologie gewoon een andere UV-lamp is, of een mooie luchtverfrisser – niets is minder waar! Het is zoveel meer. En het is groen – geen gifstoffen, geen chemicaliën, geen sprays.

Korte samenvatting –  RCI is in wezen een droog waterstofperoxide dat ontstaat uit een reactie tussen een UV-lamp en titaniumdioxide. Nee, het is geen UV-lamp, hij gebruikt er slechts één voor de interactie met Titaandioxide om het droge waterstofperoxide te maken. Deze oplossing is volkomen veilig (en eigenlijk heel gezond) om continu te ademen.

– Nee, de verontreiniging hoeft NIET door de te behandelen unit te gaan. De luchtstroom fungeert als een katalysator om de technologie te brengen naar waar de vervuiling voor het eerst verschijnt … consistent.

– Nee, dit is geen UV-technologie. UV-technologie deactiveert alleen bacteriën (bacteriën kunnen reactiveren). Als ze zeggen dat hun UV-lamp “doodt”, bedoelen ze ver weg van nu, niet meteen. RCI doodt onmiddellijk bij contact. Reactiveren dus niet meer.

– Nee, dit is geen luxe luchtverfrisser. Ja, het verfrist de lucht omdat het de verontreinigingen doodt die geuren veroorzaken, enz. Het maskeert niets (zoals Febreze of die naar dennen geurende boom in uw auto). Het zorgt ervoor dat ammoniakgeuren, schimmel en muffe geuren verdwijnen.

– Nee, het is niet schadelijk voor mensen. De technologie is niet sterk genoeg om iets met de menselijke cel te doen. Wel kunnen mensen met ademhalingsproblemen (COPD, allergieën, enz.) beter ademen.

– Nee, dit is geen nieuwe technologie, het bestaat al ongeveer 20 jaar en heeft wereldwijd solide, wetenschappelijk onderbouwde resultaten. NASA heeft het bedacht – DCAT is verbeterd – NASA gebruikt het op het Int’l Space Station en is ook opgenomen in de Space Technology Hall of Fame in 2017.

– Nee, het gaat de wereld niet redden. Nou … misschien ?

Luchtkanalen reinigen

Reiniging en desinfectie van ventilatie- en airconditioningkanalen.

 

Ventilatie- en airconditioninginstallaties zijn plaatsen waar onzuiverheden zoals bacteriën, schimmels, stof en vuil zich ophopen. Ze hebben een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van de lucht die mensen in kamers met airconditioning inademen.Met onze inducts geïnstalleerd in de luchtkanalen heeft u continu schone lucht in de ruimtes

Omdat we het grootste deel van de dag in gesloten ruimtes verblijven waar de luchtbron een ventilatiesysteem is, maken we onze gezondheid afhankelijk van de lucht die op deze manier aan ons wordt geleverd. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de ventilatiekanalen vrij zijn van factoren die een bedreiging voor onze gezondheid vormen.

Het verwijderen van onzuiverheden uit ventilatiekanalen,heeft een aanzienlijke impact op onze gezondheid en moet met de grootste zorg worden uitgevoerd. Met schone lucht kunnen we aandoeningen zoals allergieën, oogirritatie, hoofdpijn, loopneus, vermoeidheid, misselijkheid voorkomen. Het is ook de moeite waard om de mogelijkheid van een infectie met Legionella-sticks te onthouden, die onder meer voorkomen in airconditioningssystemen en legionellose veroorzaken.

Menu