Aanbeveling van longarts J. Westbroek!

Voormalig teamarts van topschaatsers Rintje Ritsma en Sven Kramer

De persoonlijke luchtreiniger van DCAT wordt al jaren in onze studio gebruikt. We hebben talloze voordelen gezien bij de behandeling van astmapatiënten. Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. Photocatalytic Oxidation (PCO) die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur.

Het gebruik van de FA 279 met onze allergische groep in andere kamers (kantoor, enz.) leidt ook tot een significante vermindering van allergische symptomen. We onderzoeken ook pollen- en schimmelallergieën, maar de eerste klinische waarnemingen tonen aan dat de symptomen aanzienlijk verminderen. Allergieën voor honden, katten en duiven hebben veel verbeterd bij patiënten die de draagbare eenheid gebruiken, zelfs in het geval van substantiële blootstelling.

In alle allergische groepen is er een zeer sterke vermindering van de behoefte aan geïnhaleerde geneesmiddelen (steroïden en bèta-agonisten) na een week gebruik van de PCO technologieën / of draagbare eenheden. Dus er is ook een economisch voordeel.

DCAT FA 279 & FA 50 (stand-alone)

De stand-alone FA 50 en FA 279 voor thuiswerken veilig, bijna geruisloos, snel en zijn filterloos! Het neutraliseert ongewenste en schadelijke lucht irriterende stoffen zoals rook, geuren en zware deeltjes van stof, pollen en schimmels uit de lucht van elke kamer.

Menu