DCAT Luchtreinigers voor Thuis

FA 50

€ 598,95 inclusief btw

De FA 50  is effectief gebleken voor mensen die onrustige nachten beleven in de slaapkamer. Draagbaar systeem verwijderd geuren, zichtbare rook microbiële populaties in lucht en op oppervlakken. Weinig tot geen onderhoud.

 

FA 279

€ 840,95 inclusief btw

De FA 279 is geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik. Draagbaar systeem verwijderd geuren, zichtbare rook en microbiële populaties in lucht en op oppervlakten. Ideaal voor mensen met luchtweg problemen. (astma/ hooikoorts). Verwijderd huismijt binnen 48 uur.

Toepassingen

DCAT Persoonlijke luchtreiniger

€ 189, – inclusief btw 

De Personal reiniger maakt gebruik van gepatenteerde technologie gebaseerd op NASA-onderzoek.Genereert een krachtige ionische wind, waardoor een schild wordt gecreëerd rondom uw gezichtsveld. De persoonlijke luchtreiniger / ionisator beschermt u tegen virussen (corona), onaangename geuren, pollen, huismijt, bacteriën en allergieën. Voel je fitter en veiliger thuis, op het kantoor, in de trein, tram, bus, taxi, vliegtuig of andere plekken waar waar veel mensen aanwezig zijn.

Allergisch seizoen – hoe kun je jezelf thuis beschermen?

Voor miljoenen mensen zijn lente en zomer de moeilijkste periode van het jaar. Loopneus, waterige ogen, hoest zijn de meest hinderlijke symptomen van allergieën die de vermindering van welzijn, slechte slaap en verminderde prestaties beïnvloeden. De allergiepatiënt wordt blootgesteld aan vele externe factoren, in het bijzonder gras en boompollen. Tijdens dagelijkse activiteiten, zoals het drogen van was in de frisse lucht of het luchten van het appartement, komen allergenen in de kamers, wat malaise verbetert. Allergische symptomen verergeren vaak ‘s nachts, dit is te wijten aan het grootste aantal mijten dat wordt aangetroffen in beddengoed, bedden, evenals in tapijten of tapijten. Het probleem is zo ernstig dat het vooral kinderen treft! Het is de moeite waard om voor jezelf en je geliefden te zorgen om volledig te kunnen genieten van de mooiste maanden van het jaar. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe u gemakkelijk comfort thuis kunt bieden, vooral voor mensen met allergieën.

Aanbevolen door longarts drs. J. Westbroek!

Menu