DCAT Luchtreinigers voor Thuis

Fresh Air

DCAT Luchtreiniger FA50

€ 498,95 inclusief btw

De Fresh Air is effectief voor oppervlaktes tot en met 50 vierkante meter en is geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik. Draagbaar systeem en veroorzaakte geuren, zichtbare rook en microbiële populaties in lucht en op hierdoor.

AP 3000

DCAT Luchtreiniger fa279

€ 782,95 inclusief btw

De AP 3000 is effectief voor oppervlaktes tot en met 279 vierkante meter en is geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik. Draagbaar systeem en veroorzaakte geuren, zichtbare rook en microbiële populaties in lucht en op hierdoor.

Fresh Air Personal

€ 99,- inclusief btw

De Fresh Air Personal is de persoonlijke luchtreiniger voor op reis, thuis of op het werk en zorgt voor een schone lucht in uw gezichtsveld. Dit systeem is ook geschikt voor in vliegtuigen en beschermt het tegen virussen, bacteriën en tegen onaangename geuren.

Allergisch seizoen – hoe kun je jezelf thuis beschermen?

Voor miljoenen mensen zijn lente en zomer de moeilijkste periode van het jaar. Loopneus, waterige ogen, hoest zijn de meest hinderlijke symptomen van allergieën die de vermindering van welzijn, slechte slaap en verminderde prestaties beïnvloeden. De allergiepatiënt wordt blootgesteld aan vele externe factoren, in het bijzonder gras en boompollen. Tijdens dagelijkse activiteiten, zoals het drogen van was in de frisse lucht of het luchten van het appartement, komen allergenen in de kamers, wat malaise verbetert. Allergische symptomen verergeren vaak ‘s nachts, dit is te wijten aan het grootste aantal mijten dat wordt aangetroffen in beddengoed, bedden, evenals in tapijten of tapijten. Het probleem is zo ernstig dat het vooral kinderen treft! Het is de moeite waard om voor jezelf en je geliefden te zorgen om volledig te kunnen genieten van de mooiste maanden van het jaar. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe u gemakkelijk comfort thuis kunt bieden, vooral voor mensen met allergieën.

Aanbevolen door longarts J. Westbroek!

 

Menu