DCAT Luchtreinigers voor Thuis

FA 50

De FA 50 is voorzien van o.a. een UV-C Lamp en is ontwikkeld voor een ruimte tot 50 vierkante meter. Het is een kleine luchtreiniger die je makkelijk kunt verplaatsen en bedienen. Waar u de FA 50 plaatst reinigt hij de lucht en op oppervlakken van Bacteriën, huismijt, pollen en schimmels. Behoeft weinig onderhoud door het ontbreken van filters voor het reinigen van de lucht.

Strak, modieus ontwerp. Maten: 19 x 17 x 17 cm (h x b x d)
Gewicht: 900 gram.
Werkt op een 230V wandcontactdoos.
Maximaal verbruik van 21 watt per uur.

Licht van gewicht, stil, onderhoudsarm en gemakkelijk in gebruik voor onmiddellijke bescherming. Eenvoudige bediening met 1 druk op de knop.
Geniet eenvoudig van schone lucht.

Voor meer info over onze luchtreinigers verwijzen wij u naar onze webwinkel : www.ecoquest.eu

FA 279

De juiste luchtreiniger voor een ieder met astma, hooikoorts, COPD of een andere luchtweg aandoening. Als u op zoek bent naar een betrouwbare luchtreiniger, dan is FA serie uw beste keuze. Hoewel er veel hi-tech gadgets op de luchtreinigingsmarkt zijn, (pasieve systemen) werken onze producten actief en zonder filters. Is ons best verkochte product vanwege zijn veelzijdigheid en doelmatigheid.

Strak, modieus ontwerp. Maten: 30 x 30 x 23 cm (hxbxd) Gewicht: 6200 gram. Kan worden aangesloten op een 240V wandcontactdoos. Verbruikt maximaal 50 watt per uur.

Licht van gewicht, stil, onderhoudsarm en gemakkelijk in gebruik voor onmiddellijke bescherming overal. Eenvoudige bediening met verlicht verlicht lcd scherm, afstandsbediening van druk op de knop en genieten van schone lucht.

Prijs FA 279: € 795,00 exclusief btw.

Aeros Sensor

De geavanceerde sensor bevat zeer hoogwaardige elektronica de belangrijkste parameters van binnenklimaat geeft: temperatuur, temperatuur 

Prijs: € 259,00 exclusief btw

DCAT Persoonlijke luchtreiniger

De DCAT persoonlijke reiniger biedt krachtige eigenschappen van de natuur met een vliegende stof, bacterie deeltjes en allergenen aantrekt en opvangt. de DCAT persoonlijke reiniger samenhangend een schild rondom uw gezicht zodat u gezonde lucht inademt. Hij is ontworpen en ontwikkeld om zeer gebruiksvriendelijk te zijn in het dagelijks gebruik,

Toepassingen: thuis, kantoor, trein, tram, bus, taxi, vliegtuig of andere plekken waar veel mensen aanwezig zijn.

Persoonlijke voordelen: Verwijderd luchtverontreiniging en allergenen uit de lucht voor een gezonder lichaam en geuren in uw ademzone.     

Strak, modieus ontwerp. Afmetingen : 7 x 5 x 2,5 cm. Gewicht: 59 gram. Oplaadbare accu. Opladen: na 50 tot 60 uur werking. Draagbaar nekkoord van clip. Licht van gewicht, stil, onderhoudsvrij en gemakkelijk te dragen voor onmiddellijke bescherming. Eenvoudige bediening: Druk gewoon op de knop en geniet van schone frisse lucht.                                       Voor meer info via onze luchtreinigers Wij u naar Onze webwinkel:  www.ecoquest.eu                 

Allergisch seizoen – hoe kun je jezelf thuis beschermen?

Voor miljoenen mensen zijn lente en zomer de moeilijkste periode van het jaar. Loopneus, waterige ogen, hoest zijn de meest hinderlijke symptomen van allergieën die de vermindering van welzijn, slechte slaap en verminderde prestaties beïnvloeden. De allergiepatiënt wordt blootgesteld aan vele externe factoren, in het bijzonder gras en boompollen. Tijdens dagelijkse activiteiten, zoals het drogen van was in de frisse lucht of het luchten van het appartement, komen allergenen in de kamers, wat malaise verbetert. Allergische symptomen verergeren vaak ’s nachts, dit is te wijten aan het grootste aantal mijten dat wordt aangetroffen in beddengoed, bedden, evenals in tapijten of tapijten. Het probleem is zo ernstig dat het vooral kinderen treft! Het is de moeite waard om voor jezelf en je geliefden te zorgen om volledig te kunnen genieten van de mooiste maanden van het jaar. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe u gemakkelijk comfort thuis kunt bieden, vooral voor mensen met allergieën.

Aanbevolen door longarts drs. J. Westbroek!

Menu