DCAT Luchtreinigers voor Thuis

FA 50

€ 598,95 inclusief btw

De FA 50 is voorzien van o.a. Uvc Lamp en is effectief gebleken voor mensen die onrustige nachten beleven in de slaapkamer. Draagbaar systeem verwijderd geuren, zichtbare rook microbiële populaties in lucht en op oppervlakken. Weinig tot geen onderhoud.

 

FA 279

€ 840,95 inclusief btw

Heb je je ooit afgevraagd waarom de lucht zo fris lijkt na een storm, bij een waterval, aan het strand en in een bos? In de natuur ioniseert energieoverdracht de lucht, die de microscopische deeltjes afstoot die problemen veroorzaken voor onze ademhalings- en immuunsystemen. Door dit proces te benutten is het net of u met de FA 279 zich bevindt in het bos.. 

De FA 279  verwijderd geuren, zichtbare rook en microbiële populaties in lucht en op oppervlakten. Ideaal voor mensen met luchtweg problemen. (astma/ hooikoorts). Verwijderd huismijt binnen 48 uur. Gebruikt UvC licht dat bewezen is .virussen (corona) te elimineren

DCAT Persoonlijke luchtreiniger

€ 189, – inclusief btw 

De Personal reiniger maakt gebruik van gepatenteerde technologie gebaseerd op NASA-onderzoek.Genereert een krachtige ionische wind, waardoor een schild wordt gecreëerd rondom uw gezichtsveld. De persoonlijke luchtreiniger / ionisator beschermt u tegen virussen (corona), onaangename geuren, pollen, huismijt, bacteriën en allergieën. Voel je fitter en veiliger thuis, op het kantoor, in de trein, tram, bus, taxi, vliegtuig of andere plekken waar waar veel mensen aanwezig zijn.

Coronavirus (COVID-19)

Momenteel is het belangrijkste gezondheidsprobleem ter wereld de epidemie veroorzaakt door Coronavirus 2019-nCoV.

De virussen van de familie Coronaviridae hebben 26-36 kbp enkelstrengs RNA met positieve ssRNA-polarisatie (+). Het zijn ontwikkelde, omhulde virussen. Het 2019-nCoV-virus is de zevende bekende soort in deze familie van virussen die menselijke ziekten veroorzaakt. Het 2019-nCoV-virus heeft een bolvorm, 60-140 nm in diameter. omgeven door verschillende punten van 9-12 nm lang. waardoor het een corona-achtige uitstraling krijgt. Het 2019-nCoV-virus is nauw verwant (met 88% identiteit) aan twee van vleermuizen afgeleide virussen geassocieerd met acute respiratory distress syndrome (SARS) -achtige coronavirussen, bat-SL-CoVZC45 en bat-SL-CoVZXC21, met die welke in 2018 in Zhoushan zijn verzameld , in Oost-China, maar is genetisch meer verwijderd van SARS-CoV (ongeveer 79%) en MERS-CoV (ongeveer 50%).

De enorme epidemische dreiging maakt het nodig om eenvoudige, gemakkelijk toe te passen, relatief goedkope methoden te vinden om het virus te bestrijden, vooral in de lucht, wat de belangrijkste route van overdracht is. Onderzoek doen naar zo’n gevaarlijke virusstam is echter behoorlijk riskant. Om deze reden is het raadzaam om een ​​surrogaat te vinden dat veilig is voor mensen en tegelijkertijd wordt gekenmerkt door een hogere weerstand tegen antimicrobiële activiteiten dan 2019-nCoV. Het gebruik van bacteriofaag MS2 lijkt de ideale oplossing. Het is een virus dat gewoonlijk wordt aanbevolen voor het beoordelen van de effectiviteit van chemische en fysische methoden voor afvalwater, water, organisch afval en luchtbehandeling. In de literatuur wordt het voorgesteld als surrogaat van menselijke infectieuze RNA-virussen. MS2-bacteriofaag is een twintigwandig virus. Evenzo Wat betreft 2019-nCoV, het genetische materiaal is enkelstrengs RNA met positieve polarisatie. In tegenstelling tot 2019 is nCoV een onontwikkeld virus, heeft het geen envelop en heeft het een kleiner genoom (het MS2-genoom is een van de kleinste tot nu toe bekend, het bevat 3569 nucleotiden en codeert voor 4 eiwitten: rijpingseiwit, lysis-eiwit, manteleiwit en replicase-eiwit). Deze kenmerken geven aan dat het beter bestand zou moeten zijn tegen antimicrobiële effecten dan 2019-nCoV.

De veiligheid van bacteriofaag MS2 blijkt uit het feit dat het wordt gebruikt om E. coli en andere Enterobacterales te infecteren. MS2 vertoont een hoge mate van homologie met bacteriofagen van f2, Qβ, R17 en GA. De eigenschappen ervan worden met name gebruikt in onderzoek naar de overdracht van geneesmiddelen en beeldvorming van kankercellen.

DCAT heeft de resultaten van tests uitgevoerd in een door de FDA (American Food and Drug Administration) geaccrediteerd laboratorium, waaruit bleek dat het gebruik van radiale katalytische ionisatietechnologie (RCI ActivePure) van slechts enkele tot 30 minuten een verlaging van het aantal infectieuze deeltjes van bacteriofaag MS2 in de lucht veroorzaakt door meer dan 99 9%.

Gezien de epidemiologische veiligheid, is het redelijk om innovatieve technologieën te implementeren om de mogelijke verspreiding van Coronavirus 2019-nCoV te voorkomen.

Allergisch seizoen – hoe kun je jezelf thuis beschermen?

Voor miljoenen mensen zijn lente en zomer de moeilijkste periode van het jaar. Loopneus, waterige ogen, hoest zijn de meest hinderlijke symptomen van allergieën die de vermindering van welzijn, slechte slaap en verminderde prestaties beïnvloeden. De allergiepatiënt wordt blootgesteld aan vele externe factoren, in het bijzonder gras en boompollen. Tijdens dagelijkse activiteiten, zoals het drogen van was in de frisse lucht of het luchten van het appartement, komen allergenen in de kamers, wat malaise verbetert. Allergische symptomen verergeren vaak ‘s nachts, dit is te wijten aan het grootste aantal mijten dat wordt aangetroffen in beddengoed, bedden, evenals in tapijten of tapijten. Het probleem is zo ernstig dat het vooral kinderen treft! Het is de moeite waard om voor jezelf en je geliefden te zorgen om volledig te kunnen genieten van de mooiste maanden van het jaar. We moedigen u aan om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe u gemakkelijk comfort thuis kunt bieden, vooral voor mensen met allergieën.

Aanbevolen door longarts drs. J. Westbroek!

Menu